Voor verdere informatie of voor boekingen kunt u contact opnemen met:
Rikie de Greef
Molenstraat 30
5735 BM Aarle-Rixtel
0610098683
Boekingen en Info mailt u naar: rikiedegreef@live.nl


Theo van den Boogaard
Korenmijt 17
5741 PP  Beek en Donk
0651513097 of 0492-382724
Algemeen en PR mailt u naar: develtop@live.nl


email me
"DeVeltOp" Contact

Info betreffende Geluid & Installatie optreden 'DeVeltOp':
Wij zijn met 4 artiesten en 1 geluidstechnicus, onze geluidstechnicus neemt plaats bij de aanwezige geluidsinstallatie met geluidsman.

Wat hebben wij nodig voor een optreden:

Een goede geluidsinstallatie met Cd-speler en of Mini-diskspeler.
4 Microfoons op standaard waarvan minimaal 1 draadloze microfoon.
2 (muziek) monitors op podium.
Een redelijk kleedlokaal (tje) / kamer met 1 tafel en 4 stoelen.

Wij beschikken indien nodig of gewenst over professionele geluidsinstallatie en een eigen geluidstechnicus, deze zijn tegen een redelijke vergoeding mee in te huren.
email me

Op vrijdag 17 en zondag 19 december zijn in het Dorpshuis Theater in Lieshout twee schitterende Kerstshows gegeven door DèVèltOp uit Aarle-Rixtel en drie gast artiesten. Dit zou een coproductie moeten zijn geworden met zangeres Franka van der Linden, maar die heeft helaas haar optredens af moeten zeggen wegens gezondheidsredenen.

Voor deze beide Kerstshows was het Dorpshuis Theater omgetoverd in een prachtig winter decor compleet met kerstbomen en vele duizenden lichtjes. Er was live muziek in de foyer van toetsenist Peter Stultiens. En de gasten werden door de Kerstman en Kerstvrouw verwelkomd met een glas glühwein en een kerstbonbon. Nadat de Kerstman met zijn bel de aanvang van de show aankondigde nam presentator Theo van Gerwen eveneens uit Aarle-Rixtel het woord en kondigde op een mooie amusante manier de artiesten aan.

Aan zangeres Marie-Christien Verstraten de eer om het spits af te bijten, zij zong een aantal prachtige luisterliedjes maar ook aanstekelijk vrolijke nummers.
Op de zondag was het de Voice-van Lieshout Carlos Donkers die de Kerstshow opende. Carlos zong met zijn schitterende stemgeluid enkele mooie eigen geschreven nummers en wat meer bekende liedjes.
Hierna was het de beurt aan DèVèltOp, komisch en kolderiek topamusement van de bovenste plank. Mooie liedjes met eigen teksten welke op de bekende DèVèltOp manier gebracht  en gezongen werden. Al snel was het groot feest in de zaal en stond iedereen mee te zingen met Anja, Gertie en Rikie en het sullige duo Theke en Pietje.
Het tweede gedeelte van de show begon met tonproater Frans Bevers die als Ciske dun opgepimpte boer zijn prachtige verhaal kwam doen over zijn huwelijksleven en een tripje naar de ‘grote’ stad Eindhoven. 
Daarna was DèVèltOp toe aan hun tweede optreden van de avond. DèVèltOp had nieuwe nummers gemixt met hun bestaand repertoire en het resultaat mocht er wezen. Er werd zowaar nog door het gehele theater publiek geschuifeld op het nummer Du van Peter Maffay, welk natuurlijk komisch en kolderiek gebracht werd door DèVèltOp.

Het werden twee prachtige Kerstshows met een spetterend einde en een door de hele zaal mee gezongen ‘ I’m dreaming of a white christmas’ compleet met sneeuw.
De organisatie was in haar nopjes en het publiek enthousiast en tevreden waardoor deze twee prachtige Kerstshows zeer zeker voor herhaling vatbaar zijn.

(persbericht E-D)
POSTER bekijken Kerstshow of uitprinten !!

klik hier>>>>
'DèVèltOp' schitterde op Kerstshows 2010 in Dorpshuis Theater Lieshout.
Foto's Kerstshow 2010 in het Dorpshuis Theater Lieshout
'NIEUWE'
en alweer de 4e verzamel CD
van DeVeltOp

"Ze is zo Moi"

Persbericht:

‘Ze is zo Moi’ opvallende nieuwe CD van DèVèltOp

Aarle-Rixtel, 21-02-2012
“Ze is zo Moi” is de titel van deze alweer 4e gloednieuwe verzamel-cd van de populaire amusementsgroep DèVèltOp uit Aarle-Rixtel. Met zeventien nieuwe nummers op dit schitterende verzamel album bewijst DèVèltOp dat het zeker aan inspiratie, fantasie en zangkwaliteiten niet ontbreekt in de groep.

“Ze is zo Moi” is een prachtig gevarieerd album geworden van Nederlandstalige
komische kolder liedjes in het Aarle-Rixtelse dialect zo zeggen de groepsleden
enthousiast. Gewoon dus lekkere luister en meezing nummers maar met zo nu en
dan ook aandacht voor de gevoelige snaar!

Het is bewonderenswaardig te noemen dat de groep het overigens voor elkaar
gekregen heeft om dit nieuwe en 4e album nu al aan hun fans te kunnen presenteren.
Dit omdat ze in juli 2009 een ontzettende zware tegenslag te verwerken hebben
gekregen door het plotselinge overlijden van Thea ‘van DèVèltOp’ Kuypers.
Dit kwam als een mokerslag aan bij de groep, gelukkig hebben de overige leden na
deze moeilijke periode besloten om de draad weer op te pakken en verder te gaan
hoe moeilijk dit ook was.

Tja we zijn niet bij de pakken neer gaan zitten aldus Theke Pietje Rikie Gertie en Anja,
en hebben samen besloten om door te gaan zo zou ons Thea het ook gewild hebben
zo zeggen zij.
De opnamen in de studio zijn geheel afgerond, en er is niets aan het toeval
overgelaten. Er is ook hard gewerkt aan een spectaculaire presentatie van de nieuwe
Cd “Ze is zo Moi”.
Met een gevarieerd avondvullend programma van Top-Amusement, en de
spontane medewerking van vele artiesten o.a.  DèVèltOp, De Heikantzangers,
Drie kerre niks, Velvet Rouge, Cristel Kuypers-Aerial Silks, Gadz, Kiepevel en zanger Maurice Habraken presenteert DèVèltOp haar nieuwe Cd aan haar fans en publiek. De presentatie van deze avond is in handen van Theo van Gerwen.

Zondag 8 april (1e paasdag) aanvang 20.00 uur in Multicultureel Centrum De Dreef,
De Duivenakker 76 in Aarle-Rixtel, kunt u getuige zijn van deze Cd-presentatie. De toegang is Gratis en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Er zijn geen toegangskaarten kom dus op tijd want Vol is Vol!

De nieuwe Cd zal op de presentatieavond € 10,00 kosten, in de verkoop na de presentatie kost de nieuwe Cd € 12,50. Ook is er op deze Cd-presentatie aandacht voor het goede doel, wij DèVèltOp zetten onze traditie voort en deze keer richten wij onze aandacht hiervoor op de organisatie kindercarnaval De Gele Kielen.

Deze presentatie avond van “Ze is zo Moi” is niet alleen een feest voor ons zo zeggen de leden van DèVèltOp maar zeer zeker ook voor al onze fans en publiek. Dus u bent allen van harte welkom op de Cd-presentatieavond van de amusementsgroep DèVèltOp om samen met ons dit mee te beleven.

Dus tot dan en de groetjes van , Theke, Pietje, Rikie, Gertie en Anja.lre Poster Cd Presentatie en Line-Up!d text.
FOTO'S ARTIESTEN 'PRESENTATIE-AVOND'
'DeVeltOp'
'De Heikantzangers'
'Zanger Maurice Habraken'
'Cristel Kuypers 'Aerial-Silks'
'Drie keer niks'
'Velvet Rouge'
.'GADZ'
Verslag presentieavond:
Prachtige cd presentatie van DèVèltOp in De Dreef.

Dat ´De Dreef´ in Aarle-Rixtel na een indrukwekkende verbouwing multifunctioneel is  werd duidelijk aangetoond tijdens de    schitterende cd presentatie avond van DèVèltOp.
In een prachtige ambiance en sfeervolle ingerichte bomvolle toneelzaal is op zondag 8 april 2012 de nieuwe cd ´Ze is zo Moi´ van de Aarlese amusementsgroep DèVèltOp aan het publiek gepresenteerd.

Het was een mooie gezellige avond met tal van gevarieerde optredens van collega artiesten uit Aarle-Rixtel en Beek en Donk.  Presentator Theo van Gerwen opende de avond in een stijl die we allemaal van hem kennen met hele leuke mooie en soms ontroerende  momenten in zijn woorden. Altijd moeilijk is het begin wordt er gezegd maar ondanks het weigeren van de cd bij het eerste lied van de  Heikantzangers deed de techniek het de gehele avond perfect.
In een sneltreinvaart kwamen de optredens vervolgens aan het in grote getale aanwezige publiek voorbij. De dames en de heren van de Heikantzangers opende de avond met leuke meezingers. Hierna was GADZ aan de beurt die er de goede sfeer met mooie teksten en prachtig gezongen nummers goed in hield. Een optreden wat je in weinig zalen zult zien was het Aerial Silks act van Cristel Kuypers. In een mooi uitgelichte acrobatische show waarin Cristel halsbrekende toeren uithaalde op vijf meter hoogte hangende aan alleen maar twee lappen stof was heel indrukwekkend.

Toen was het de beurt aan DèVèltOp, samen met Velvet Rouge als witte engelen kwam  DèVèltOp ook geheel in het wit in een prachtige opkomst tussen het publiek door naar voren.
Op het podium aangekomen werden zij samen bedolven onder een zee van zilverkleurige confetti en serpentines; een prachtig gezicht. Theo van Gerwen gaf hierna een mooie aangrijpende inleiding naar het eerste liedje ´Un Ster´, welke een ode en een herinnering is aan Thea Kuypers. Het emotionele en prachtig gezongen liedje ´Un Ster´ kreeg de zaal helemaal stil en zo nu en dan werd er links en rechts een traantje weggepinkt. Tijdens het liedje ging Cristel nogmaals naar het plafond om symbolisch vanachter een zilveren ster het eerste cd´tje naar beneden te halen en aan te bieden aan DèVèltOp. Hierna presenteerde DèVèltOp zoals iedereen ze kent een zestal nieuwe liedjes van de nieuwe CD ´Ze is zo Moi´ aan het publiek.

Met enkele prachtige show en dans nummers vervolgde Velvet Rouge deze presentatieavond. Ook de drie dames van Drie keer niks wisten de stemming en sfeer er goed in te houden. En ondanks dat Kiepevel maar met drie heren konden aantreden kregen ze het publiek in de zaal van de stoeltjes. Hierna was het wederom DèVèltOp die nu als zigeuners ´De Gipsie Kings´ de zaal binnenkwamen. En die het publiek met een wervelende show van meezingers en rock en rol opzweepte naar een hoog amusements niveau. Zanger Maurice Habraken sloot deze avond op een schitterende manier af met meezingers van Frans Duits en Andre Hazes.

Wij willen alle artiesten, medewerkers, fans en publiek bedanken die hebben bijgedragen aan het welslagen van onze prachtige CD Presentatie.