Onze 1e CD "Wiemele" genaamd is al in 1997 uitgebracht. Nou dit was al een schitterende gebeurtenis en zaal 't Heuveltje zat werkelijk bomvol, vele Fans van "DeVeltOp" waren aanwezig zowel uit Aarle-Rixtel alswel uit de gehele Regio , wij als "DeVeltOp" , stonden zogezegd Paf van deze grote belangstelling, maar vonden het een Schitterende en Prachtige ervaring, de CD "Wiemele" , werd en is nog steeds een groot succes, hier voor nogmaals onze dank aan alle Fans, Medewerkers en Sponsors.
Maar ja wie A zegt moet ook B zeggen dus...een 2e CD maken mischien??, tijdens en na onze optredens de laatste jaren werd er steeds gevraagd, hebben jullie al een nieuwe CD met al die nieuwe liedjes erop gemaakt?....nee, moesten wij telkens antwoorden, maar we zijn er wel mee bezig, "die KUMT wel ZEEN wai steeds". Nou in maart 2001 hebben wij de knoop zoals men zegt doorgehakt, en besloten om in november 2001 een 2e CD van "DeVeltOp" te gaan uitbrengen, en met enige trots kunnen wij, "DeVeltOp" ,  U mededelen  dat, onze nieuwe CD "Nog 'n  Reuntje" genaamd, onder zeer grote belangstelling zondag 18 November 2001 in een sfeervolle zaal 't Heuveltje in Aarle-Rixtel is gepresenteerd, en dit was ook weer een schitterende gebeurtenis, Fans en Sponsors hartelijk bedankt nog hiervoor!!!!
Voorkant Nog 'n Reuntje
In december 2006 was onze cd-presentatie van onze derde cd alweer. Genaamd:
"Veul & Vet". Het was een geweldige avond. Wij willen iedereen bedanken die op deze avond aanwezig was.  Wij wensen jullie verder nog veel luisterplezier toe.

  Gloednieuw is ons 4e verzamel-album 'Ze is zo Moi' met 17 nieuwe nummers die wij
gepresenteerd hebben in april 2012 in een volle gezellige zaal De Dreef in Aarle-Rixtel.
Voor degene die nog geen cd's van ons hebben en er graag een zou willen bemachtigen, deze cd's zijn te koop bij:

Rikie de Greef, Molenstraat 30, 5735 BM   Aarle-Rixtel
Tel: 0610098683
U kunt ook mailen naar: rikiedegreef@live.nl of develtop@live.nl

CD's DeVeltOp  kosten:
1997  Wiemele:    € 10,00 per stuk
2001  Nog 'n reuntje: € 10,00 per stuk
2006  Veul & Vet: € 12,50  per stuk
2012  Ze is zo Moi:      € 12,50 per stuk

Nummers Veul & Vet
Voorkant Veul & Vet
DeVeltOp op Brabantse DVD!

Zondag 18 september 2005, was de DVD presentatie "In Brabant geborre", een hele reeks brabantse dialect artiesten hebben hieraan mee gewerkt, o.a  De Sjawi's, Lya de Haas, Annelieke Merx, Noud Bongers, Cor Swanenberg & Henk Verhagen, D'n Broelie, De  Revuos, Reusels muziekske, Wiljo van Nuland, Mari de Bijl & Jan Willem Verhagen, Marie-Cristien Verstraten, Henk Habraken, 't Kumt Vaneiges, Spoit Elluf en natuurlijk "DeVeltOp" met het nummer 'Ons Bolderkarke' uit Aarle-Rixtel.

De DVD   "In Brabant geborre" is opgenomen op de mooiste plekske's van Brabant al zegge wai 't zelluf zo ook Aarle-Rixtel met ons Pumpke het oude gemeentehuis de Kiosk en Kasteel Croy met onze Gilde's, Prins Carnaval en talloze Aarlese mensen is een prachtige videoclip geworden, en is voor de liefhebber van Brabantse liedjes in dialect een schitterende DVD om te horen en te zien!

De DVD+ (dvd + cd) is in geheel Brabant in veel CD/DVD winkels verkrijgbaar en kost 18 euro.

Wij willen nog een keer iedereen die meegewerkt heeft aan deze prachtige productie hartelijk bedanken.

DeVeltOp,  Theke Pietje Rikie Gertie Anja en Thea.
Voorkant Wiemele
Nummers Wiemele
Nummers Nog 'n Reuntje
De Cd van "DeVeltOp"  titel  ' Tingeling', is halve hit-tip geweest op radio Kontaktfm, en heeft een nummer 7 notering gehad in de regionale top 22!!!
Nieuwe CD, "DeVeltOp" titel 'Tingeling'.
In de TOP 22 bij Radio Kontakt Fm, is het nummer Internet-Jet van de cd nog 'n reuntje, in de regionale top 22 binnen gekomen op nummer 6, en als hoogst genoteerd op nummer 2!!!
In de TOP 22 bij Radio Kontakt Fm, is het nummer Lekkerding van de nieuwe CD, in de regionale top 22,5 terecht gekomen als halve hittip.
1. Ze is zo Moi
2. Twisting Ladies
3. No de kroeg
4. Grouwt Idool
5. Doe 'oftewel Gai'
6. Tis fist in de tent
7. Min Manderijnen
8. Un *Ster*
9. Jodeladiedie
10. Lammen Tak
11. Tante Lena
12. Shake oewe BoemBoem
13. Familie van de Skele Jo
14. Wilde gai wa mi mai
15. Vlinderkes
16. Klets nie zo
17. Arie